Inschrijvingen voor de volgende « zuurdesem brood » workshop zijn open! Schrijf je hier in.

The Good, The Bread and The Tasty

Bij Kiekebich maak ik met de hand echt ambachtelijk brood met natuurlijke en lokale variëteiten van meel gemalen in ambachtelijke molens, en ik gebruik voornamelijk zuurdesem voor de fermentatie. Alle andere ingrediënten in mijn bereidingen zijn altijd natuurlijke (biologische) producten, van de best mogelijke kwaliteit, en lokaal waar mogelijk.

Naast het bakken, wil ik ook mijn ambachtelijke bakkers kennis en kennis over brood delen door het organiseren van verschillende workshops en andere evenementen en activiteiten.

Ik ken mijn klanten graag en weet graag wat ze lekker vinden, dus kom kennismaken en sluit je aan bij de Kiekebich community.

Mijn producten zijn alleen verkrijgbaar door ze op deze website te bestellen. Ze kunnen direct worden afgehaald in mijn atelier of op een van de afhaalpunten die vermeld staan op de pagina “BESTEL HIER”. Je zal mijn passie voor ambachtelijk brood en mijn liefde voor lekker eten proeven!

24/7

Bestel hier op elk moment van de dag

2x/week

Ik bak twee keer per week:
Dinsdag & Vrijdag

Meerdere locaties

Haal je bestelling af waar het jou het beste uitkomt

Bancontact

Gebruik je kaart of je app om gemakkelijk te betalen met Bancontact

Workshops

Op regelmatige basis organiseer ik verschillende workshops, activiteiten en evenementen voor mensen die graag meer willen leren over brood en andere bakproducten.

In mijn programma zal ik proberen de nadruk te leggen op verschillende aspecten van het product, niet alleen hoe het gemaakt wordt, maar ook wie meewerkt aan het maken ervan, waar de verschillende producten vandaan komen, hoe ze geproduceerd worden, wat ze goed (of slecht) maakt, en hoe je ervan kunt genieten. Je zal begrijpen wat ik bedoel en wat mijn intenties zijn door Kiekebich te volgen op sociale media.

Volg me op FacebookBekijk mijn Instagram

Volgende workshop: « Zuurdesem brood » 3 December 2022

Dit is het programma voor de dag:

Onthaal vanaf 8u45 met een croissant om de dag goed in te zetten.

The workshop begint om 9u.

Elke deelnemer zal begeleid en gegidst worden door de verschillende stappen van het maken van een zuurdesembrood van begin tot einde (ingrediënten mengen en autolyse, kneden met de hand, verschillende plooien, deeg verdelen, voorvorm geven, opbollen, en bakken). Daarnaast zal ik een pizza deeg maken. Elke deelnemer zal ook zijn/haar eigen pizza maken die we dan samen zullen opeten ’s middag.

In de namiddag bakken we jullie broden.

Elke deelnemer gaat naar huis met zijn/haar eigen gebakken brood, een deeg om de volgende dag thuis af te bakken, en enkele tips om met succes thuis je eigen brood te maken.

Einde van de dag rond 15u.

Voor deze leerrijke en gezellige dag, croissant bij aankomst, pizza als lunch, een gebakken zuurdesem brood en ééntje om thuis af te bakken inbegrepen is de kostprijs 75€ per persoon, of 140€ als je ineens voor twee personen inschrijft.

De workshop zal plaatsvinden in het atelier van Kiekebich (Fernand Demetskaai 23, 1070 Anderlecht).

Als dit programma en de voorwaarden je bevallen kan je hieronder inschrijven en een overschrijving uitvoeren op rekeningnummer BE65 0689 3479 5996, met de mededeling « Workshop 3/12 + naam » van elke deelnemer.

Je inschrijving zal geldig zijn en via mail bevestigd worden eens de betaling goed ontvangen is.

De inschrijvingen zijn beperkt tot maximaal 10 personen!

Volgende workshop « zuurdesem brood »: 3 December 2022

Niet beschikbaar op deze datum?

Hou jezelf op de hoogte door hieronder je e-mail adres achter te laten als je geïnteresseerd bent, dan laat ik je weten wanneer je je kunt inschrijven voor een van mijn workshops.