Bestel nu reeds voor kerstmis !

The Good, The Bread and The Tasty

Bij Kiekebich maak ik met de hand echt ambachtelijk brood met natuurlijke en lokale variëteiten van meel gemalen in ambachtelijke molens, en ik gebruik voornamelijk zuurdesem voor de fermentatie. Alle andere ingrediënten in mijn bereidingen zijn altijd natuurlijke (biologische) producten, van de best mogelijke kwaliteit, en lokaal waar mogelijk.

Naast het bakken, wil ik ook mijn ambachtelijke bakkers kennis en kennis over brood delen door het organiseren van verschillende workshops en andere evenementen en activiteiten.

Ik ken mijn klanten graag en weet graag wat ze lekker vinden, dus kom kennismaken en sluit je aan bij de Kiekebich community.

Mijn producten zijn alleen verkrijgbaar door ze op deze website te bestellen. Ze kunnen direct worden afgehaald in mijn atelier of op een van de afhaalpunten die vermeld staan op de pagina “BESTEL HIER”. Je zal mijn passie voor ambachtelijk brood en mijn liefde voor lekker eten proeven!

24/7

Bestel hier op elk moment van de dag

2x/week

Ik bak twee keer per week:
Dinsdag & Vrijdag

Meerdere locaties

Haal je bestelling af waar het jou het beste uitkomt

Bancontact

Gebruik je kaart of je app om gemakkelijk te betalen met Bancontact

Workshops

Op regelmatige basis organiseer ik verschillende workshops, activiteiten en evenementen voor mensen die graag meer willen leren over brood en andere bakproducten.

In mijn programma zal ik proberen de nadruk te leggen op verschillende aspecten van het product, niet alleen hoe het gemaakt wordt, maar ook wie meewerkt aan het maken ervan, waar de verschillende producten vandaan komen, hoe ze geproduceerd worden, wat ze goed (of slecht) maakt, en hoe je ervan kunt genieten. Je zal begrijpen wat ik bedoel en wat mijn intenties zijn door Kiekebich te volgen op sociale media.

Volg me op FacebookBekijk mijn Instagram

Volgende workshops « Zuurdesem brood »

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en om te weten wanneer de volgende workshop zal plaatsvinden.