My Creations

Bij elke bakbeurt (op dinsdag en vrijdag), zal ik steeds deze zeven producten voorstellen :

Basic Big/Small

De Basic

Verkrijgbaar in verschillende maten, geschikt voor dagelijkse consumptie.

Het is een goed gebakken brood met een krokante korst en een lichtgrijze luchtige kruim.

Basic Figs & Almonds

Een Special

Dit “brood van de week” is een creatie of een interpretatie om vertrouwd te raken met verschillende soorten meel, andere ingrediënten, smaken en technieken die worden gemengd om verrassend interessante en verschillende soorten brood te creëren. Perfect om uw gevoel voor variatie te bevredigen.

Combinaties zijn eindeloos…

Brioche Nature

Een Sweety

Brioche, Kramik, Suikerbrood, Chouquettes, Brood van de Gracht, noem maar op, het kan van alles zijn, zolang het maar zoet is…

Deze interpretaties van klassieke recepten zijn bedoeld om jeugdherinneringen te doen herleven, om te genieten van een “guilty pleasure” met goede natuurlijke ingrediënten, en om uw insulineniveau op te pompen!

Elke week iets anders.

Focaccia Rosemary & Olives

Een Inspiration

Elke week stel ik iets anders voor, echt op inspiratie.

Meestal is het een speciaal brood ( gebakken in een bakvorm, of niet), maar het kan ook een focaccia zijn, een pizza, een taart…

_D769711-cc-n

De Baguette

Mijn interpretatie van de klassieke Franse “baguette de tradition”. Ik hoop dat je ervan zult genieten. Het is op zijn best als het vers gebakken is!

Pistolet

De Pistolet

Mijn interpretatie van een “pistolet” zoals we ze vroeger kenden. Een dunne korst en een witte kruim met grote onregelmatige alveolen.

Croissant

De Croissant

Mijn versie van de traditionele handgemaakte Franse croissant, gemaakt met uitstekende AOP boter uit Poitou Charente, zuurdesem en een beetje gist. Ik maak hem niet te zoet, zodat je hem kunt combineren met zoete of hartige extra’s, maar ik vind hem het lekkerst gewoon met een koffie, op elk moment van de dag.

Elke week zal er ook een mix van verschillende producten beschikbaar zijn, dit zijn een paar voorbeelden